За последно: "ГОН-СА-ЛО... ИГУАИН" от човека глас на Наполи (ВИДЕО)


За последно: "ГОН-СА-ЛО... ИГУАИН" от човека глас на Наполи (ВИДЕО)

2839 0

Дечибел Белини е истинска легенда на Наполи и страхотна реклама за италианския футбол по света, без да е играч на "партенопеите", но въпреки това носейки неповторимия дух на публиката и страстта към играта.

ИГУАИН - НАЙ-МРАЗЕНИЯТ В НЕАПОЛ

Той е дикторът на стадион "Сан Паоло" и ще е много странно, ако не сте чували легендарния начин, по който надъхва публиката при гол или преди началото на мача с обявяването на имената на футболистите.

Особено старателен и експресивен Дечибел Белини е при крещенето на името на Гонсало Игуаин, който съвсем скоро ще стане играч на големия враг Ювентус.

Можете да си представите как сърцата публика като тази на Наполи (поне 50 хиляди зрители на всеки мач, включително преди 12 години, когато отборът бе в трета дивизия и тогава феновете записваха рекорди по посещаемост) реагира на това футболно предателство.

Самият Дечибел Белини също е дълбоко наранен, както личи от посланието му към феновете за трансфера на Игуаин. "Като ученик се влюбвах в най-красивите момичета в училище, но те не ми обръщаха внимание и се чувствах съкрушен. Защо ви го споделям? Защото понякога се влюбваме в хора, които не искат да бъдат обичани.

Някои просто могат да ни осигурят щастие за малко (например, за няколко сезона), след което си отиват - наричаме го професионализъм.

Не мога да отрека, че почти плаках на рекордния гол (на Игуаин), но колкото и да съм разочаровам, ви казвам, че силата на Наполи идва от феновете. Играчи идват и си отиват, но феновете носят силата и не се предават", е написал Белини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички