Не Погба финансира мегатрансфера на Игуаин, а тези играчи...


Не Погба финансира мегатрансфера на Игуаин, а тези играчи...

2171 0

Ювентус определено е най-горещият клуб в летния прозорец, защото около него се въртят очакваните два най-скъпи трансфера в историята - изходящият на Пол Погба в Манчестър Юнайтед и входящият на Гонсало Игуаин от Наполи.

ПОГБА СТРУВА ДАЛЕЧ НАД 100 МИЛИОНА

Авторитетният журналист от Италия Джанлука ди Марцио, който е специалист по трансферите, информира чрез сайта си, че всъщност между двете сделки няма нищо общо.

ИГУАИН Е НАЙ-МРАЗЕНИЯТ ЧОВЕК В НЕАПОЛ

Очакванията на всички световни медии бяха, че Ювентус ще използва 100-те милиона евро от Погба, за да финансира трансфера на Игуаин, който струва 90 милиона. Ди Марцио обаче твърди, че "Старата госпожа" няма да се раздели лесно с френската суперзвезда и иска още повече пари от Юнайтед.

Засега офертата от 110 милиона плюс 10 бонуси не е достатъчна за "бианконерите", а да не говорим, че агентът му Мино Райола изисква 20 милиона за себе си. Ювентус не изключва възможността да запази Погба и да си набави парите за Игуаин чрез продажбите на резервите Лемина, Симоне Дзадза и Алваро Перейра.

Ако Погба все пак премине в Юнайтед, както се очаква, Юве няма да продава повече играчи и ще мисли за достоен заместник на французина, но Игуаин ще пристигне в Торино при всички положения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички