Въпреки титлата: Интер се разделя с Антонио Конте


Въпреки титлата: Интер се разделя с Антонио Конте
Снимка: Guliver/GettyImages

1224 0

Съществува голяма вероятност Интер да се раздели с Антонио Конте въпреки че той изведе тима до дълго чакана титла в Серия А. Треньорът може да напусне до 24 часа и причината за това са влошените отношения между него и ръководството, съобщава La Gazzetta dello Sport".

Според авторитетното издание въпросът вече е решен и в близките часове клубът ще обяви официално раздялата си с италианския специалист. Двете страни имат различни виждания за развитието на клуба. Шефовете на миланския гранд смятат, че ще бъде невъзможно при настоящите условия да не намалят заплатите на футболистите с между 15 и 20%. Лятната селекция също е под въпрос заради финансовите проблеми на клуба.

Конте не иска да работи при такива условия и не вижда бъдеще в този отбор без подсилване с нови попълнения. Според италианския вестник в тези обстоятелства двете страни ще си стиснат ръцете и ще се разделят като приятели. А какъв голям индивидуален успех постигна Конте след титлата с Интер вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички