Въпреки лидерството: Призоваха Интер да уволни Антонио Конте


Въпреки лидерството: Призоваха Интер да уволни Антонио Конте
Снимка: Getty Images/Guliver

1206 0

Бившият нападател на Интер Антонио Касано разкритикува представянето на тима под ръководството на Антонио Конте. Той призова миланския гранд да уволни наставника, въпреки че отборът е на първо място в Серия А и има всички шансове да спечели Скудетото.

"Да, през този сезон Интер ще получи Скудетото, но Конте никога няма да може да изгради отбор от велики шампиони, който да остане в историята. Затова не бих му предложил нов договор, ако бях на мястото на ръководството на Интер", заяви Касано.

Бившият нападател обвини Конте, че използва твърде защитна тактика, което влияе на зрелищността на играта. "Смята се, че отборът на Конте играе 3-5-2, но това не е така. Аякс на Луис ван Гаал играеше с такава схема, а днешният Интер играе 5-3-2. Задачата на играта е "да паркира автобуса" и да играе зад линията на топката. Този вид футбол ме кара да треперя, това е ужасно", заяви той, цитиран от AS. А какви планове за Конте има ръководството. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички