Вратар отказа на Ливърпул, чака Ювентус


Вратар отказа на Ливърпул, чака Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1773 0

Вратарят на Дженоа Матиа Перин няма да ходи в Ливърпул, въпреки че излязоха информации, че мърсисайдци ще предприемат офанзива по привличането на новоизлюпения италиански национал.

Младият вратар прави поредния си силен сезон за тима от Генуа, като е несменяем титуляр, а отличните му рефлекси му осигуриха интерес от всеки един топ отбор в Европа.

Той обаче настоява, че е щастлив в Дженоа и не смята да напуска клуба.

"Дженоа е моят дом, чувствам се като в Латина. Вече 7 години съм част от този отбор и се чувствам отлично. Друг отбор? Няма такава вероятност. За мен бъдещето с Дженоа е най-важно, както и този сезон, който правим в момента. Всички са изненадани от нас, а ние искаме да продължим със силните изяви", сподели Перин относно интереса на други отбори.

Според няколко източници в Италия обаче, това не отговаря на истината. Перин е бил харесан от Ювентус, който вече е спазарил вратаря с Дженоа, като трансферът ще се осъществи в момента, в който Буфон реши да спре с футбола.

Причината за това е желанието на ръководството на Юве Перин да продължи да е титуляр, а към момента това при шампионите е невъзможно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички