Виктор Осимен изригна: Не ме интересува нито Челси, нито Сити - само Наполи!


Виктор Осимен изригна: Не ме интересува нито Челси, нито Сити - само Наполи!
Снимка: GettyImages

5194 0

Един от най-добрите нападатели в момента в Европа - 24-годишният Виктор Осимен от италианския гранд Наполи, не спира да впечатлява с играта си на Стария континент.

Неговите изяви в Серия А и Шампионска лига му спечелиха вниманието на редица грандове, включително английските такива - Манчестър Сити и Челси, които желаят да го купят. Нигериецът обаче прати категорично съобщение към двата тима от Острова.

Осимен поряза жестоко Сити и Челси

"В този момент не ме интересуват нито Челси, нито Сити, сега ме интересува само Наполи и нищо друго. Какво ще се случи в бъдеще с мен и с Наполи - ще разберем след края на сезона", каза Осимен в интервю.

"Нормално е най-силните европейски клубове да следват футболисти, които са в добра форма. Това не ми създава напрежение, но ми дава мотивация да продължа. Повтарям обаче, фокусът е само върху Наполи. Имаме много работа и сме на път да постигнем нещо голямо този сезон", добави звездният нападател.

Воденият от Осимен Наполи е лидер в Серия А. Самият футболист има 18 гола в италианския елит - пет повече от втория след него Лаутаро Мартинес. В 24 мача за Наполи във всички турнири този сезон той отбеляза 20 гола, като последният беше във вторник в Айнтрахт при триумфа на Наполи с 2:0.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Осимен отговори на въпрос за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички