ВИДЕО: След шока през седмицата Ювентус избухна в дербито на Торино


ВИДЕО:  След шока през седмицата Ювентус избухна в дербито на Торино

955 0

Драматичното отпадане на Ювентус от Шампионска лига не се отрази на представянето на тима в Серия А. "Бианконерите" записаха поредния силен двубой и стигнаха до категорично 4:1 срещу градския си съперник Торино.

В 33' резултатът беше открит, след като Пол Погба даде аванс на своите. 3 минути преди края на полувремето пък Сами Кедира се разписа след асистенция на Манджукич и "бианконерите" взеха ценен аванс от 2 гола.

Второто полувреме сложи край на серията на Джанлуиджи Буфон от мачове без допуснат гол. Бонучи извърши нарушение в наказателното поле и в 48' Белоти вкара от дузпа, намалявайки резултата.

Алваро Мората обаче реши сблъсъка, след като на два пъти се разписа след асистенции на Погба - 1:4 в полза на "бианконерите".

Ювентус продължава серията си без допуснато поражение от края на октомври насам, като в този период воденият от Масимилиано Алегри тим има само едно равенство - срещу Болоня (0:0).

Мората и компания имат 70 точки в актива си и водят на втория Наполи с 6 пункта, въпреки че "небесносините" са с мач по-малко.

Лошата новина от днешния мач е, че Пауло Дибала получи нова контузия, но засега не е ясно неговото състояние и колко време може да отсъства от футболния терен.


All Goals HD - Torino 1-4 Juventus - 20-03-2016 by Video-Live

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички