Арсенал продава Алексис Санчес?


Арсенал продава Алексис Санчес?
Снимка: Getty Images/Guliver

2572 0

Ситуацията около новия договор на Алексис Санчес с Арсенал се е усложнила с оглед на слабите резултати на отбора от началото на 2016 година, информират медиите в Англия. Преговорите с чилиеца не вървят особено добре, а това е "вдъхновило" два от европейските грандове да се поинтересуват от възможността да го привлекат през идващия летен трансферен прозорец.

Ръководството на Ювентус е готово да плати 40 милиона евро за крилото на "артилеристите", плащайки същата сума, която лондончани броиха на Барселона за трансфера преди повече от година и половина.

"Бианконерите" са добре запознати с качествата на Санчес, който беше искан от клуба още докато беше играч на Удинезе. Тогава обаче Барселона се намеси в преговорите със "зебрите" и успя да отмъкне Алексис под носа на Антонио Конте и компания.

Другият кандидат за подписа на чилиеца е Атлетико (Мадрид). Ръководството на "дюшекчиите" ще се опита да задържи голямата си звезда Антоан Гризман с добра селекция през лятото. Със Санчес в състава си мадридчани ще разполагат с едно от най-добрите нападения в света и ще могат сериозно да се "опрат" на тоталния хегемон в Испания Барселона.

По-вероятно е обаче Санчес на този етап да остане в английската Висша лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички