ВИДЕО: С 2 гола на Маркизио Ювентус надви ПСЖ


ВИДЕО: С 2 гола на Маркизио Ювентус надви ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1603 0

Ювентус постигна първата си победа в турнира International Champions Cup, след като се наложи над ПСЖ. Италианският шампион победи с 3:2 благодарение на два гола на Клаудио Маркизио. Мачът се игра на "Хардрок стейдиъм" в Маями.

Първото полувреме предостави на феновете малко интригуващи моменти. В края му все пак Ювентус съумя да открие резултата - Игуаин пусна за Дибала, който му върна и го изведе сам срещу вратаря. Деветката на "Старата госпожа" копна елегантно над Ареола за 1:0.

След подновяването на играта Стураро нацели гредата, а след контрата на французите се наложи Буфон да боксира след удар на Селсо.

В последвалата атака Гонсало Гуедес успя да изравни след асистенция на Ди Мария.

Малко по-късно, след грешка на ПСЖ топката попадна у младока Мойзе Кийн, който намери Маркизио и той отново изведе своя тим напред, след красив удар в горния ляв ъгъл от границата на наказателното поле.

Десет минути преди края прехвърлящ пас наляво бе достигнат от Курсава и негово центриране със сетни сили бе насочено от Пасторе с глава в мрежата за 2:2.

В следващата интересна ситуация Киппембе изрита без топка Мойзе Кийн и реферът отсъди дузпа за Ювентус. С изпълнението се зае Маркизио, който донесе победата на "бианконерите" - 3:2.

В следващия си мач ПСЖ ще се изправи срещу Монако в битка за Суперкупата на Франция. Ювентус пък среща Рома в Масачузетс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички