Агентът на Мората разкри защо той отряза Милан


Агентът на Мората разкри защо той отряза Милан
Снимка: chelseafc.com

2234 0

Агентът на Алваро Мората Бепе Боцо разкри защо клиентът му е отказал на Милан. Нападателят премина от Реал Мадрид в английския Челси миналата седмица, като сред кандидатите за подписа му бе и италианският гранд.

Според Боцо причината Мората да откаже на "росонерите" е фактът, че по време на престоя си в Ювентус е бил впечатлен от феновете на тима и не е искал да ги разочарова, преминвайки в конкурент в първенството.

"Бил ли е Мората близо до трансфер в Милан? Той нямаше нищо против, но не искаше да се връща в Италия, по-специално заради феновете на Ювентус. Алваро беше поразен от любовта на феновете на Ювентус в Кардиф (бел. ред. На финала на Шампионска лига Реал на Мората разгроми "бианконерите" с 4:1). Заради това си промени решението. Добре е, че негов треньор в Челси стана Конте, с когото работиха в Торино", каза агентът пред "Tuttosport".

Алваро Мората е юноша на Реал Мадрид, като игра за първия тим от 2010 до 2014 г. Сезон 2014/15 и 2015/16 той изкара в Ювентус, за които записа 93 мача и 27 гола. След това той се върна за една година в Реал, но не игра достатъчно - 43 мача и 20 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички