В Ювентус се предадоха за титлата в Серия А: Целта е топ 4


В Ювентус се предадоха за титлата в Серия А: Целта е топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1416 0

Ювентус записа пореден разочароващ резултат през този сезон, като завърши наравно 2:2 с Торино. След това Интер взе своя двубой и дръпна с 12 точки на върха пред "бианконерите". Един от лидерите на тима Джорджо Киелини призна, че Юве трябва да се постарае да постигне "важната цел да се класира за Шампионска лига".

"Трябва да останем обединени и да говорим възможно най-малко. Да избегнем прокламациите. Вместо това, трябва да работим всеки ден, знаейки, че в сряда имаме много важен мач (срещу Наполи). Трябва да излезем и да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем важната цел за нас - място в Шампионска лига (в топ 4). Имаме и финал за Купата на Италия, който предстои.

Изненадан съм за слуховете относно моето бъдеще. Не е проблем и със сигурност не е нещо, което се дискутира в момента. Не съм взел решение и съм напълно концентриран върху настоящето. Няма да имате никакви новини от мен до края на сезона. Трябва да видим и клубът какво ще реши. Уверявам ви, че Киелини и Буфон никога няма да бъдат проблем за Юве" - сподели още Киелини.

А от какво зависи бъдещето на Андреа Пирло в Ювентус?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички