В Юнайтед вадят милиони, за да сглобят най-доброто си дуо от Видич - Фърдинанд насам


В Юнайтед вадят милиони, за да сглобят най-доброто си дуо от Видич - Фърдинанд насам
Снимка: Getty Images/Guliver

12170 0

Според информация от Италия Манчестър Юнайтед е близо до много силен трансфер. „Червените дяволи“ са се споразумели с Наполи за трансфера на бранителя Калиду Кулибали. Споменава се, че сумата, за която сенегалският защитник ще премине в Юнайтед е около 64 милиона паунда.

Кулибали бе свързван с трансфери в Тотнъм и Арсенал, но според медиите в Италия Манчестър Юнайтед са успели да се преборят с конкурентите си в Англия за подписа на бранителя.Очаква се играчът да се присъедини към „червените дяволи“ през лятото, като това ще бъде сериозно подобрение за отбраната на тима. Италианският журналист Фабио Сантини е споделил новината в телевизонното шоу „Ил Процесо“. Той е казал, че Наполи ще продадат Кулибали на Манчестър Юнайтед за сумата около 70-75 милиона евро, като почти всичко е договорено.

Това няма да е първи сериозен трансфер на бранител в тима на „червените дяволи“ през последните 12 месеца. През лятото Юнайтед си осигури подписа на бранителя на Лестър Хари Магуайър за 80 милиона паунда. А ето какво смята Солскяер за шансовете на Манчестър Юнайтед за титлата през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички