Манчестър Юнайтед се отказа от лагер в Близкия изток

Отборът на Манчестър Юнайтед се е отказал от тренировъчен лагер в Близкия изток през февруари. "Чеврените дяволи" планираха да използват паузата през февруари от 16 дни без мачове, за да проведат подготовка в по-топла страна, но заради кризата в региона са предпочели да отменят лагера.

Очакваше се лагерът да се проведе в Дубай или Катар, но ръководството на отбора е преценило, че настоящият момент не е най-удачният да пътуват в региона. "Да, има други неща освен футбола, които ме притесняват. Мислехме да отидем в Близкия изток, но определено това няма да се случи и ще останем в Европа", каза наставникът на "дяволите" Оле Гунар Солскяер.

Байер Леверкузен успя да откаже Манчестър Юнайтед от Хаверц, ето каква сума поиска

Манчестър Юнайтед е прекратил преговорите за полузащитника на Байер Леверкузен Кай Хаверц и той няма да премине в Манчестър Юнайтед по време на ...

Наскоро беше убит иранският генерал Касем Солеймани при ракетен удар на САЩ, което допълнително изостри отношенията между Иран и Щатите. Впоследствие беше свален самолет на украинските авиолинии в Техеран, като загинаха 176 пасажери.

Междувременно стана ясно каква сума трябва да плати Юнайтед, ако иска да уволни Солскяер (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!