В Италия: Ибрахимович се контузи тежко


В Италия: Ибрахимович се контузи тежко
Снимка: Getty Images/Gulliver

1344 0

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович може и да е изиграл последния си мач в професионалния футбол, след като получи контузия в ахилеса. „Скай Спортс Италия“ съобщава, че шведът е изпитвал затруднения при придвижването си след тренировка с тима на „росонерите“ тази сутрин.

„Днес Ибрахимович спря след тренировъчен мач по време на днешните занимания с тима. Той почувства нещо в прасеца. Това е проблем, който го тормозеше между януари и февруари. Има възможност това да е разтежение, но съществува опасност и да е свързано със сухожилие в ахилеса“, написа журналистът Пепе Ди Стефано. За момента няма информация за сериозността на травмата на шведа, но на Апенините вече се опасяват, че ако тя е по-тежка, това може да доведе до края на неговата кариера.

Златан Ибрахимович се завърна в Милан в началото на настоящата година. 38-годишният ветеран спечели редица трофеи по време на престоите си в Италия, Испания, Франция и Англия. Преди да облече фланелката на „росонерите“ той изкара период и в американския ЛА Галакси. А ето кои съотборници на Ибрахимович са били мразени от него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички