"В днешно време е важно да имаш добър Instagram, за да си велик голмайстор"


"В днешно време е важно да имаш добър Instagram, за да си велик голмайстор"
Снимка: Getty Images/Guliver

2360 0

Бившият италиански нападател Кристиан Виери нападна остро нападателите в днешно време за това, че се интересуват повече от профилите си в социалните мрежи от колкото какво правят на терена. Бившата звезда на Интер, който е играл още за тимовете на Ювентус, Атлетико Мадрид, Лацио и Милан има на сметката си над 200 гола през 90-те години на миналия век и в началото на този.

Сега Виери се наслаждава на спокоен живот, притежава ресторант и модна линия. Освен това той се подвизава и като DJ, но е сигурен в думите си - футболистите не се трудят така, както той и колегите му са го правили в близкото минало, а вината за това се крие в социалните мрежи.

"В днешно време ти трябва един добър профил в Instagram, за да си нападател. Вече не е нужно да вкарваш по 30 гола на сезон. Не е задължително да бележиш всяка неделя. Преди, ако не вкарахме гол и пропуснехме някое добро положение, се заключвахме и мислехме за пропуските. На следващия ден задължително гледахме видео, за да видим кое не правим правилно. Това вече не се случва. Ние бяхме болни, всички по моето време, особено нападателите. Бяхме болни за голове.

ТОВА Е ПРОСТО РАБОТА - 7 ФУТБОЛИСТИ, КОИТО НЕ ОБИЧАТ ФУТБОЛА

С Икарди нямаме нищо общо. Аз исках да бия всеки един от противниците си. В кариерата си в Серия А имам над 140 гола и помня всичките", сподели мнението си бившият италиански национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички