Уволнението на Анчелоти е много лоша новина за един определен треньор


Уволнението на Анчелоти е много лоша новина за един определен треньор
Снимка: Иван Йочев

2962 0

Уволнението на Карло Анчелоти от Байерн Мюнхен беше изненадващо, но е добре дошло за други отбори, които готвят треньорска рокада. И такъв определено е Милан, където мястото на Винченцо Монтела е много разклатено след двете безлични представяния срещу Лацио (1:4) и Сампдория (0:2).

Ръководството на "росонерите" вече има доста сериозни колебания за бившия нападател на Рома и се заговори за негова смяна още през уикенда, когато грандът от Милано загуби безславно от Сампдория. Въпреки това той получи още един шанс, но в следващите два мача няма право на грешка - срещу Рома и срещу Интер.

Грешка в един от двата мача със сигурност ще доведе до неговото уволнение, а Карло Анчелоти ще бъде фаворит за негов наследник. Той вече е водил "росонерите", като ги изведе до куп трофеи както на домашната, така и на международната сцена.

Друга потенциална дестинация за италианския специалист може да е Ливърпул, ако резултатите на тима продължат да бележат спад и ръководството на тима реши да освободи Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички