Ювентус взима Мората, ако трансферът на Суарес пропадне


Ювентус взима Мората, ако трансферът на Суарес пропадне
Снимка: Getty Images/Guliver

1447 0

Уж сигурният трансфер на Луис Суарес от Барселона в Ювентус може да се провали, съобщава журналистът на "La Gazzetta dello Sport" Филипо Ричи. Причината е, че уругваецът няма паспорт на гражданин на ЕС.

В Испания, където нападателят играе от 6 години, играч се смята за представител на ЕС, ако той или съпругата му имат паспорт на съюза. Но в Италия тези правила са различни. Сега Суарес ще се опита да получи испански паспорт, което ще отнеме около седмица.

Съобщава се, че преходът на уругваеца може да бъде възпрепятстван и от положението му в Барселона. Ако той не успее да разтрогне с каталунците и да премине в Ювентус безплатно, клубът има вариант за нов нападател. "Бианконерите" обмислят да си върнат Алваро Мората, който играе за Атлетико (Мадрид). Испанецът носи черно-бялата фланелка в периода 2014-2016 година. Междувременно, положението на Суарес в Барселона се усложни (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички