Луис Суарес прие офертата на Ювентус, стана ясно дали това ще повлияе на Меси


Луис Суарес прие офертата на Ювентус, стана ясно дали това ще повлияе на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1370 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес е приел да се присъедини към Ювентус, твърди BBC Radio 5. Уругваецът ще премине в “старата госпожа” като свободен агент - или с номинална такса, ако успее да договори освобождаването си от испанския гранд.

Италианските медии съобщиха, че той ще трябва да премине тест за гражданство, за да играе в Италия. Суарес има уругвайски паспорт, но е играл в Испания благодарение на италианския паспорт на съпругата си, което е достатъчно за Ла Лига.

Ходът на Луис Суарес няма отношение към бъдещето на Лионел Меси. Двамата изградиха страхотно приятелство в Барселона, но решението да аржентинецът - да остане, или не на “Ноу Камп” няма да бъде повлияно от напускането на Суарес. Уругваецът ще си партнира в атаката на Ювентус с най-големия съперник на Меси през последните 15 години – Кристиано Роналдо, което само по себе си ще бъде много интересно.

Луис Суарес се присъедини към Барселона от Ливърпул през 2014г. за 74 милиона паунда и отбеляза 198 попадения в 283 участия. Междувременно – и Антоан Гризман проговори за Лионел Меси и Барселона. Междувременно, вече са ясни детайли по преминаването на Луис Суарес в Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички