Ювентус вече избра и дата за представянето на Роналдо


Ювентус вече избра и дата за представянето на Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2665 0

Макар трансфер на Кристиано Роналдо в Ювентус все още да не е обявен, то "бианконерите" са наясно кога искат да представят мегазвездата на световния футбол.

ИМЕНИЕТО, В КОЕТО ЩЕ ЖИВЕЕ РОНАЛДО В ТОРИНО (СНИМКИ)

Вече излезе информацията, че вече е имало среща между Роналдо и Реал, на която станало ясно, че неговото бъдеще не е свързано с "белия балет". И заради това от Юве искат да финализират сделката още в близките часове и в събота (7 юли) да представят португалеца като свой играч, твърди Sport Mediaset.

Това е много знакова дата, тъй като именно номер 7 е запазената марка на Роналдо през цялата му кариера. Според италианското издание президентът на Ювентус Андреа Аниели, както и спортният директор Фабио Паратичи и треньорът Масимилано Алгери са имали 2-часова среща тази среща. На нея са обсъдени последните детайли около привличането на петкратния носител на "Златната топка".

Освен това Марота и Паратичи са получили задачата да летят към Мадрид, където да уредят всичко по сделката. Очаква се Роналдо да парафира до 2022 година и да получава 30 милиона евро заплата, а италианският шампион ще плати на Реал Мадрид 100 милиона евро по сделката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички