Ювентус си поигра с Палермо, Чочев пак сложи железния анцунг


Ювентус си поигра с Палермо, Чочев пак сложи железния анцунг

6899 0

Ювентус победи Палермо с 2:0 в мач от осми кръг на италианската Серия „А“. Българският национал Ивайло Чочев остана резерва за гостите. Чилийският нападател Артуро Видал откри резултата за италианския шампион в 32-ата минута. В средата на второто полувреме Фернандо Йоренте удвои преднината на домакините и оформи крайното 2:0.

Ювентус продължава да е лидер в класирането с актив от 22 точки, с 3 повече от втория Рома. Палермо е в зоната на изпадащите на 18-а позиция с 6 точки.

В същото време Дженоа обърна Киево при гостуването си на "Маркантонио Бентегоди". До 72-ата минута гостите изоставаха в резултата, след като Ервин Зуканович откри в края на първото полувреме. С попадения на Алесандро Матри в 72-ата и Маурисио Пинийя в 84-ата минута гостите стигнаха до трите точки. Дженоа е на седмо място в класирането с актив от 12 точки. Киево е на предпоследната позиция с 4 точки.

Удинезе пък победи Аталанта с 2:0 в мач от осми кръг на италианската Серия „А“. Антонио Ди Натале откри резултата още в 6-ата минута на мача, а Сирил Теро оформи крайното 2:0 в 36-ата минута. Удинезе записа пети пореден успех и се изкачи на трето място в класирането с актив от 16 точки. Аталанта е на 16-а позиция със 7 точки.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички