Ювентус сериозно променя защитата си след фиаското срещу Реал


Ювентус сериозно променя защитата си след фиаското срещу Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

1214 0

Сериозни планове около заздравяването на отбранителната си линия имат в италианския гранд Ювентус. Те вероятно са продиктувани и от разочароващата загуба, която записаха в първия четвъртфинален мач в Шампионска лига срещу Реал Мадрид - 0:3.

Сега в Италия пишат, че "бианконерите" планират да привлекат защитника на Борусия (Дортмунд) Сократис Папастатопулос. Гръцкият футболист бе една от най-желаните трансферни цели на Ювентус.

Вече навлязлите в зряла футболна възраст Джорджо Киелини и Андреа Бардзали най-вероятно ще продължат договорите си с клуба, а през лятото в Торино може да пристигне и бранителят на Аталанта Матиа Калдара.

Италианските медии пишат, че "Старата госпожа" мисли и за нов вратар. Такъв може да стане 35-годишният страж на Лацио Федерико Маркети. Вариант е и вратарят на Болоня Антонио Миранте, който е юноша на Ювентус.

От клуба ще си тръгнат Даниеле Ругани, Квадво Асамоа и Щефан Лихтщайнер. леонардо Спинацола ще се върне от наем от Аталанта.

"Бианконерите" проявяват интерес и към бранителя на Манчестър Юнайтед Матео Дармиан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички