Ювентус се опитва да отърве Барселона от провалила се "звезда"


Ювентус се опитва да отърве Барселона от провалила се "звезда"
Снимка: Getty Images

3795 0

Италианският колос Ювентус се опитва да привлече Мемфис Депай от Барселона, като изпълнението на задачата е започнало още през месец юли. Каталунците обаче не могат толкова лесно да пуснат провалилия се нидерландец, тъй като бъдещето на Пиер-Емерик Обамеянг остава неясно, разкрива специалистът Фабрицио Романо.

Интерес към африканеца има от Челси, докато бившият му съотборник от Борусия Дортмунд Роберт Левандовски се очертава като първи избор на Шави на върха на атаката. Специалистът иска избор от двама играчи на всяка позиция.

Междувременно "старата госпожа" е готова с официалната оферта, но сделката се задържа от неяснотата около евентуалната раздяла на Барселона с габонския национал. Това се случва на фона на същинската промяна в редиците на каталунците, тъй като Мемфис Депай загуби тениската с номер "9" за сметка на полското попълнение.

Нидерландецът акостира на "Камп Ноу" през миналата кампания, когато дойде с огромни очаквания и по времето на Роналд Куман, но постепенно се превърна в резерва при Шави. Той записа 13 гола и 2 асистенции в 36 мача с екипа на Барселона през миналия сезон.

Вижте най-интересните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички