Ювентус с грандиозен план за зимна селекция


Ювентус с грандиозен план за зимна селекция
Снимка: Getty Images/Guliver

1797 0

Италианският шампион Ювентус има грандиозни планове за зимна селекция. В списъка за нови попълнения на "старата госпожа" влизат играчите на Челси Неманя Матич и Оскар, както и халфът на Севиля Стивън Н‘Зонзи, твърди „Тутоспорт".

Причината за сериозната зимна селекция на "бианконерите" e, че заради провеждането на Купата на африканските нации Ювентус ше бъде лишен за дълго време от услугите на Мехди Бенатия, Марио Лемина и Квадро Асамоа.

Очаква се офертата за Оскар да бъде около 60 милиона евро. 25- годишният бразилец е недоволен ог факта, че често остава резерва за "сините" от Лондон.

Малко по различно е положението с Матич, защото към момента Челси няма никакво намерение да го продава. Самият играч също няма причини да напуска, защото е твърд титуляр в схемата на Антонио Конте.

Торинци са готови да платят клаузата в договора на Н‘Зонзи със Севиля, която възлиза на 30 млн. евро. Според информацията Юве ще иска да изплати сумата на два транша по 15 млн. евро.

Първият ще бъде през януари, а вторият в края на сезона. Французинът навършва 28 години в четвъртък и има договор с испанците до юни 2019 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички