Ювентус продава петима, за да събере пари за Пол Погба


Ювентус продава петима, за да събере пари за Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

4425 0

Изглежда ръководството на италианския шампион Ювентус е твърдо решено да си върне в редиците звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Поне така твърди "Corriere dello Sport", като според изданието цели петима ще бъдат продадените, за да се съберат нужните средства за френския халф.

Имената на нарочените за продажба са Жоао Кансело, Дъглас Коста, Хуан Куадрадо, Марио Манджукич и Матиа Перин. Очаква се по-голямата част от сумата да бъде събрана от продажбата на Кансело, който е в трансферния списък на Манчестър Сити.

Изданието пише, че Хосеп Гуардиола е готов да извади 50 милиона евро за 25-годишния португалец. Очаква се крайният бранител да бъде привлечен за конкуренция на Кайл Уокър. Очаква се обаче Юве да има проблем в привличането на Погба, който има желание да премине в Реал Мадрид, а и испанският гранд също има интерес към футболиста.

Същото издание пък твърди, че Погба е готов да се завърне в Юве, но има един голям проблем пред него. Какъв е той може да прочетете този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички