Ювентус продава Кристиано Роналдо за 30 милиона евро


Ювентус продава Кристиано Роналдо за 30 милиона евро
Снимка: Getty Images

19587 0

Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с голямата звезда на тима Кристиано Роналдо преди края на трансферния прозорец срещу 30 милиона евро, съобщават медиите в Италия. Вчера стана ясно, че Роналдо е поискал от наставника на "бианконерите" Масимилиано Алегри да не бъде сред титулярите за двубоя с Удинезе от първия кръг на Серия А, тъй като се надява да си осигури изходящ трансфер преди края на месеца.

Роналдо все пак се появи в игра през втората част и отбеляза победен гол в 94-та минута, който впоследствие бе отменен заради засада след намеса на ВАР, а торинци започнаха сезона с равенство 2:2. Според последните информации от Ювентус няма да правят спънки за трансфер на Роналдо, като те искат и съвсем приемлива сума за петкратния носител на Златната топка - 30 милиона евро.

До момента обаче не са се появили желаещи за подписа на 36-годишния португалец, като той е бил предложен на Манчестър Сити, но "гражданите" са концентрирани върху привличането на голмайстора на Тотнъм Хари Кейн.

Тъй като Роналдо има договор само за още една година с Ювентус, не е изключено той да остане в Торино през този сезон, след като да премине в друг клуб със свободен трансфер, като една от възможните дестинации за него е ПСЖ, където той може да се събере с големия си конкурент Лионел Меси.

След трансфера на Меси в ПСЖ Роналдо получи покана от шампиона на Франция Лил да се присъедини към тях (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички