Кристиано Роналдо се ядоса: Не мога да позволя на хората да продължават да си играят с моето име


Кристиано Роналдо се ядоса: Не мога да позволя на хората да продължават да си играят с моето име
Снимка: Getty Images

17841 0

Напоследък слуховете и спекулациите за бъдещето на Кристиано Роналдо зачестиха и играчът на Ювентус бе пращан в най-различни отбори от европейските и световни медии. 

Португалецът реши да сложи край на всичко това, публикувайки дълго съобщение в своите профили в социалните мрежи. Нещо повече - той прикачи и снимка, на която е сложил пръст пред устата си - абсолютно красноречив жест.

Ето какво гласи текстът на публикацията на Кристиано Роналдо:

"Всеки, който ме познава, е наясно колко фокусиран съм върху моята работа. По-малко приказки и повече действия, това е моето мото още от началото на кариерата ми. Въпреки това заради всичко, което беше изговорено и написано напоследък, аз трябва да изкажа своята позиция. Фриволният начин, по който моето бъдеще е отразено в медиите, е липса на уважение, както към мен като човек и като играч, така и към въвлечените в слуховете клубове, техните играчи и треньори", започва той.

"Моята история в Реал Мадрид беше написана и запаметена. В думи и числа, в трофеи и титли, в рекорди и заглавия. Тя е в музея на “Сантиаго Бернабеу” и в паметта на всеки фен на клуба. Отвъд постигнатото от мен, помня, че в тези 9 години аз имах взаимоотношения на дълбоки привързаност и уважение за феновете на отбора. Привързаност и уважение, които поддържам и до днес и които винаги ще ценя. Знам, че истинските привърженици на Реал Мадрид ще продължат да ме пазят в сърцето си, както и аз ще ги пазя в моето".

"Също както този последен епизод в Испания, често има новини и истории, които ме свързват с редица клубове от различни първенства, като никой никога не си прави труда да разбере самата истина. Сега нарушавам своето мълчание, за да заявя, че не мога да позволя на хората да продължават да си играят с моето име. Аз оставам фокусиран върху моите кариера и работа, както и посветен и подготвен за всички предизвикателства, срещу които трябва да се изправя. Всичко останало? То е само приказки", завършва Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички