Ювентус продава двама нападатели, за да купи нов лидер на своята атака


Ювентус продава двама нападатели, за да купи нов лидер на своята атака

2882 0

Нападателите на Ювентус Марио Манджукич и Алваро Мората могат да напуснат тима през лятото, за да могат "бианконерите" да освободят място и финансов ресурс за привличането на Единсон Кавани от състава на ПСЖ, пише днес "Тутоспорт".

Парижани са готови да оформят ново нападение и уругваецът най-вероятно ще бъде продаден през лятото, като основен фаворит за закупуването му е именно Ювентус.

"Бианконерите" смятат да приемат оферта от 25 милиона евро за Марио Манджукич, който е искан сериозно от Тотнъм като заместник на Хари Кейн.

Погба отива в Барселона след края на сезона?

По-интересна е ситуацията около Алваро Мората. Испанецът има клауза в договора си, която може да го върне в Реал Мадрид през идното лято срещу 30 милиона евро. Ювентус не желае да се разделя с младия испански нападател, но ако от Реал го поискат, то сумата ще бъде използвана за привличането именно на Кавани.

По този начин Ювентус ще финансира трансфера изцяло от свои играчи и така ще може да насочи осигурените трансферни финанси за други цели, като например Оскар от състава на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички