Ювентус представи Дъглас Коста, играчът даде сериозно обещание


Ювентус представи Дъглас Коста, играчът даде сериозно обещание

1579 0

Италианският шампион Ювентус официално представи днес новата си звезда Дъглас Коста. Бразилското крило обеща да направи всичко по силите си, за да помогне на тима да постигне целите си. Освен това той направи и интересно обещание, свързано с централния нападател на тима Гонсало Игуаин.

"Ювентус е отбор, който винаги печели, това ми помогна да направя своя избор. Според мен се присъединих към един перфектен отбор, в перфектен момент и се надявам да се развия още като футболист. Игуаин е нападател, който наистина харесвам. Готов съм да му помогна да вкара 40 гола през следващия сезон. Разполагаме със страхотен потенциал, щом той е в този отбор. Никога не съм печелил Шампионска лига, но смятам, че с Ювентус мога да го постигна", сподели Коста.

"Нямах никакви проблеми в Байерн. Анчелоти е страхотен човек, както и всички останали в клуба. Аз просто мисля за себе си, искам да продължа нагоре, а в Байерн нямаше да получа същите възможности като тук. Въпреки това съм много благодарен на всички в клуба", добави още Дъглас Коста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички