Ювентус праща свой полузащитник под наем


Ювентус праща свой полузащитник под наем
Снимка: Getty Images/Guliver

1329 0

Италианският шампион Ювентус планира да отдаде под наем на Дженоа своя полузащитник Стефано Стураро. Халфът към момента не попада в плановете на селекционера Масимилиано Алегри, което е наложило той отново да бъде изпратен под наем.

Стураро досега се подвизаваше под наем в състава на Спортинг Лисабон, но престоят му в Португалия не се оказа ползотворен, а и серия от контузии му попречиха да разгърне потенциала си. Сега ръководството на "бианконерите" е решило, че най-доброто решение за Стураро е да си обиграва в италианската Серия А.

Стураро се очаква да доиграе сезона в състава на Дженоа, а през лятото да бъде решено и неговото бъдеще. Ръководството на италианския тим разполага и с опция за закупуване, ако решат да задържат полузащитника за постоянно.

Междувременно стана ясно, че един от италианските грандове проявява сериозен интерес към голмайстора на Дженоа Кшищоф Пьонтек, който има само едно попадение по-малко в шампионата от голямата звезда на Юве Кристиано Роналдо. Кой се интересува от полския нападател - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички