Кристиано все пак изпревари Модрич за индивидуален приз през 2018-а


Кристиано все пак изпревари Модрич за индивидуален приз през 2018-а
Снимка: Getty Images/Guliver

1398 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо спечели приза най-добър футболист за 2018 година в класацията на Globe Soccer Awards. Португалецът изпревари Килиан Мбапе и Антоан Гризман, а настоящият носител на "Златната топка" Лука Модрич дори не бе номиниран.

Роналдо печели наградата за трета поредна година, като общо броят им наброява пет. Той бе награден на церемония в Дубай, където бяха отличени спортни личности и в ред други категории. Дидие Дешан бе избран за треньор, Атлетико Мадрид за отбор, а Жорже Мендеш - за агент на годината.

Португалецът не скри радостта си и в социалните мрежи: "Какъв по-добър начин от това да започнем годината. Благодаря за уважението и вниманието, които получих днес." Припомняме, че португалецът отсъства от три церемонии (УЕФА, ФИФА и "Златната топка") по-рано през годината, на които Модрич бе отличен като победител, но все пак не пропусна награждаването в Дубай.

Междувременно се появи видео, на което се вижда, че португалската звезда не си дава никаква почивка и тича посред нощ в Дубай. Видео и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички