Ювентус подготвя продажбата на Погба с нов супер трансфер


Ювентус подготвя продажбата на Погба с нов супер трансфер

3309 0

Ръководството на Ювентус направи всичко по силите си, за да се подсили достатъчно добре, за да не се усети евентуалната липса на Пол Погба през лятото. Както е известно, "бианконерите" водят преговори с Манчестър Юнайтед за трансфер на френския национал, който вече е договорил личните си условия с "червените дяволи".

След като шампионите на Серия А привлякоха Миралем Пянич от състава на Рома, сега "старата госпожа" е напът да вземе френския национал Н'Голо Канте.

Лестър не иска да подсилва английските грандове със своята звезда, като в момента "лисиците" се опитват да намерят нов отбор на Канте извън Англия. Той има откупуваща клауза на стойност 20 милиона паунда, като Ювентус, ПСЖ и Реал Мадрид са основните претенденти за подписа на 24-годишния дефанзивен халф.

Барселона връчи нов договор на...

Ако Погба действително бъде продаден, Ювентус ще активира клаузата на Канте и ще го привлече в състава си, информират източници на Острова и в Италия.

До трансфера на Канте в Юве може да се стигне заради Барселона, която блокира преминаването на Масчерано в торинския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички