Пол Погба обяви къде иска да играе, но друг клуб е по-близо до привличането му


Пол Погба обяви къде иска да играе, но друг клуб е по-близо до привличането му

6721 0

Френската звезда на Ювентус Пол Погба е много близо до трансфер извън пределите на Италия, информират медиите на Острова. Причината за това е настойчивостта, с която новият мениджър на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, го преследва.

Португалецът е прекарал първата си среща с Ед Уудуърд в разговори за това колко е необходим Погба в халфовата линия на "червените дяволи". Специалния е получил уверение, че клубът ще направи всичко по силите си и е готов да плати дори рекордна сума, за да привлече Погба.

ТЕСТ: КОЛКО ВНИМАТЕЛНО СЛЕДИТЕ ЕВРО 2016?

Ръководството на Ювентус е готово да преговаря, ако първоначалната оферта на който и да е клуб надвишава 80 милиона паунда, което се равнява на малко на около 95 милиона евро.

Самият Погба няма проблем да се върне на "Олд Трафорд", но предпочитанията са му за Испания и Реал Мадрид. Флорентино Перес и Зинедин Зидан се опитват да уредят трансфер на Погба на "Сантяго Бернабеу", а именно "белия балет" е причината Погба да откаже на Барселона през миналото лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички