Ювентус победи Каляри без напрежение, Роналдо с два гола - изравни Ибрахимович


Ювентус победи Каляри без напрежение, Роналдо с два гола - изравни Ибрахимович
Снимка: Getty Images/Guliver

1641 0

Ювентус победи с 2:0 Каляри в мач от италианската Серия А. В герой за домакините се превърна голямата звезда Кристиано Роналдо, който се разписа на два пъти. По този начин и двамата имат по 8 гола в първенството за кампанията. С успеха "бианконерите" се доближиха на точка от водача във временното класиране - Милан, който обаче е с мач по-малко.

Резултатът бе открит в 38-ата минута, когато португалецът получи подаване на крилото отляво. Той влезе навътре, залъга противникови футболисти на няколко пъти, след което стреля в свой стил в далечния ъгъл и не остави шансове на вратаря на Каляри.

Само 4 минути по-късно петкратният носител на "Златната топка" реализира своето второ попадение в двубоя. След центриране от ъглов удар Мерих Демирал отклони с глава топката, която се озова на крака на Роналдо. Макар и от неудобна позиция, той успя да се извие по начин, по който да играе с топката и да я насочи в мрежата.

Само след няколко дни - във вторник (24 ноември) "старата госпожа" има друг двубой - срещу Ференцварош в от груповата фаза на Шампионска лига. След седмица пък момчетата на Андреа Пирло ще гостуват на Беневенто в мач от Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички