Сами Кедира от Ювентус призна, че мечтае и иска да играе във Висшата лига


Сами Кедира от Ювентус призна, че мечтае и иска да играе във Висшата лига

1083 0

Полузащитникът на италианския шампион Ювентус Сами Кедира открито призна, че мечтае да играе в английската Висша лига и че се надява да го стори. 33-годишният халф е вече 5 години при "бианконерите", като договорът му изтича през следващото лято, а ролята му в тима става все по-незначителна и все още няма мач при Андреа Пирло.

"Когато бях дете, винаги е било голяма моя мечта да играя във Висшата лига. Много щастлив и доволен съм от моята кариера до този момент, но едно нещо липсва, защото винаги съм имал тази мечта, а тя не се е сбъднала... да бъда част от Висшата лига.

Гледал съм толкова много мачове от Висшата лига, още откакто съм дете, но дори и в момента следя много първенството. Винаги съм се наслаждавал да играя с моите отбори в Шампионска лига срещу английски тимове. Атмосферата, стилът и идеята на футбол винаги ме впечатляват. Ако е възможно, със сигурност ще е осъществяване на мечта и голяма чест за мен, ако бъда част от Висшата лига" - сподели Кедира.

Още през лятото Андреа Пирло причисли Сами Кедира към ненужните футболист в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички