Ювентус официално представи Бибишков (СНИМКА)


Ювентус официално представи Бибишков (СНИМКА)
Снимка: facebook.com/OfkPirinEoodBlagoevgrad GettyImages

2018 0

Юношеският национал на България - Марсел Бибишков, бе представен като ново попълнение на Ювентус. За трансфера стана ясно преди около 2 седмици, но днес официално се присъедини към клуба.

Вече и официално - част от Ювентус

Нападателят позира днес с фланелката на "бианконерите" до своите мениджъри Сретен Сретенович и Иван Чворович. Родният талант ще играе в юношите на Ювентус до 17 години.

Припомняме, че трансферът му предизивка скандал между бащата на футболиста Крум Бибишков и Пирин, който му даде шанс да дебютира в професионалния футбол на 15 години. Бибишков обяви, че от благоевградския клуб са изпуснали 800 хиляди евро от трансфера, тъй като не са предложили договор на сина му. От Пирин категорично отхвърлиха тези твърдения.

"Емоциите са неописуеми. Да подпиша с такъв голям отбор ми е мечта откакто се помня. Сега съм фокусиран да давам 100%, за да мога да се справя добре и да продължа кариерата си в Ювентус... Първоначално си мислех, че баща ми се шегува, но след това разбрах, че е истина и бях много щастлив. Най-добрият съвет от него е никога да не се отказвам, защото трудните периоди не са завинаги, идва и хубавото. Засега ще съм част от U17. Започвам подготовка на 19 юли, а няколко дни по-късно заминаваме за турнир в Берлин", заяви пък по-рано младият Бибишков, който мечтае да прилича на Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички