Ювентус не мисли за раздяла с Роналдо, водят се преговори за нов договор


Ювентус не мисли за раздяла с Роналдо, водят се преговори за нов договор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1024 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо ще удължи договора си с "бианконерите", информират италианските медии. Настоящето му споразумение е до юни 2022 година, като имаше спекулации, че може да напусне Торино, но изглежда, че това няма да се случи.

Футболната суперзвезда може вече да е на 35 години, но все още остава един от най-търсените играчи по целия свят. През последните няколко месеца се появиха съмнения относно следващата му дестинация заради обременеността на Ювентус със заплатата му. Но сега се съобщава, че португалският футболист е настроен да договори едногодишно удължаване в клуба.

Според информациите шефовете на клуба искат той да продължи да носи екипа на "старата госпожа", като поради тази причина са готови да му предложат договор до 2023-та. Самият футболист също желае да остане, тъй като се чувства отлично в Торино.

Докато новият коронавирус продължава да оказва негативно влияние върху футболния бизнес по целия свят, тенденциите за възстановяване са обещаващи. Според информация на Calciomercato преговорите за Роналдо, удължаващ престоя му за още една година в Торино, вече са започнали.

"Кристиано Роналдо откри преговорите по договора с Юве. Той води преговори чрез своя агент Мендес и чрез пряка връзка с клуба", твърди изданието. Роналдо все още вярва, че му остават няколко години на високо ниво. След като в крайна сметка приключва договорът на португалската суперзвезда в Ювентус, следващата дестинация може да бъде МЛС в САЩ.

А кои 10 рекорда са били на CR7, но някой му ги е подобрил - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички