Ювентус набира скорост! „Бианконерите“ разбиха Емполи за втора поредна победа


Ювентус набира скорост! „Бианконерите“ разбиха  Емполи за втора поредна победа
Снимка: GettyImages

1168 0

Ювентус разби с 4:0 гостуващия Емполи в среща от 11-ия кръг на италианската Серия А. Хората на Масимилиано Алегри записаха втора поредна победа в шампионата и взеха глътка въздух.

Разгромният успех за „бианконерите“ изковаха  Мойс Кийн (8), Уестън Маккени (56) и Адриен Рабио, който се разписа на два пъти в 82-ата минута и четвъртата минута на добавеното време. Домакините пратиха още веднъж топката в мрежата на тосканците, но попадението в 66-ата минута бе отменено заради засада.

Домакините откриха резултата рано-рано, след като Мойс Кийн се възползва от подаване на Костич и матира Викарио – 1:0. До почивката не паднаха нови попадения.

След паузата Юве узакони победата си. Уeстън Маккени с глава след центриране от корнер удвои в 56-ата минута. Рабио също се възползва от ново изпълнение на ъглов от страна на Хуан Куадрадо и пак с глава направи 3:0 в 82-ата минута. В добавеното време французинът фиксира крайното 4:0 с втория си гол в мача.

С прибавените нови 3 точки „Старата госпожа“ се изкачи до 7-ото място с актив от 19 точки. Емполи остава 11-ти с 11 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички