Ювентус и Барселона водят преговори за размяна на играчи


Ювентус и Барселона водят преговори за размяна на играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

21063 0

Ювентус и Барселона са започнали разговори за размяна на играчите Емре Джан и Иван Ракитич, съобщава италианският Tuttosport. Спортният директор на „бианконерите" Фабио Паратичи се е срещнал с представители на „блаугранас" в Барселона и първоначалните разговори са положителни.

В преговорите между двата клуба се обсъждат и други футболисти, сред които Марио Манджукич и младият испанец Хуан Миранда. Все още не е ясно докъде могат да стигнат Юве и Барса в преговорите помежду си, но основите са поставени и всичко е възможно до затварянето на трансферния прозорец.

Преди няколко дни и наставникът на Барселона Ернесто Валверде призна, че има шанс Ракитич да напусне. "Щастлив съм с играчите, които имам. Те са много добри, а миналият сезон бе добър за нас. Сега привлякохме нови попълнения и ще опитаме да подобрим състава. Ракитич е много важен за нас. В момента не знам дали ще остане, но аз разчитам на него, както на всички останали", заяви наставникът.

Междувременно звездата на Юве Кристиано Роналдо се снима в една от най-смешните реклами в историята видео и (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички