Ювентус готви два супер удара на трансферния пазар


Ювентус готви два супер удара на трансферния пазар

2784 0

Шампионът по футбол на Италия Ювентус се готви за изключително активна зима, след като започна слабо сезона в Серия А. Ръководството на "бианконерите" ще се опита да се подсили максимално за атака на топ 3 в първенството и вече води преговори за двама играчи.

Единият от тях е Оскар, който беше закован на пейката от Жозе Моуриньо. Трансферът е по-вероятен от всякога, след като вече 3 поредни прозореца "старата госпожа" така и не успява да договори плеймейкъра. Самият мениджър на Челси иска да се отърве от Оскар, за да финансира своите трансферни цели, като лондончани искат 25 милиона паунда за халфа.

Ювентус ще се опита да намали цената на играча, като ще използва и трансфера на Хуан Куадрадо, за да договори двамата в пакет.

Същи така Ювентус се опитва да привлече и още един централен нападател. Начело на листата е Грациано Пеле, който избухна в последните 2 години. Той обаче има 18 месеца от своя контракт със Саутхямптън, а "светците" ще му предложат по-добри финансови условия в договора.

Въпреки това Ювентус ще води преговори и за Пеле, след като до момента трансферните най-вече на Марио Манджукич и Симоне Дзадза не се оказват успешни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички