Ювентус вече води преговори с крило на ПСЖ


Ювентус вече води преговори с крило на ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1133 0

Шампионът на Италия Ювентус вече се готви за трансферно лято 2016 и по всяка вероятност първото ново попълнение на тима се казва Езекиел Лавеци.

"Бианконерите" искат да усилят мощта си в нападение, а аржентинският национал вече няколко години е преследван от италианския гранд. Той ще бъде свободен агент през лятото и поради тази причина Бепе Марота вече води преговори с агента на играча.

Според няколко италиански журналисти, заради липсата на трансферна сума Лавеци е поискал заплата от 4 милиона евро (след данъци) и 3-годишен договор, който да му гарантира място в един от европейските грандове, докато навърши 33-годишна възраст.

Подобни заплати в Ювентус рядко се дават, но с оглед незадоволителното представяне в атака през този сезон Марота най-вероятно ще се съгласи с финансовите претенции на бившия играч на Наполи.

Другото притеснение за "старата госпожа" е свързано с факта, че Реал Мадрид има откупуваща клауза за Алваро Мората, която може да активира през следващото лято. До момента испанецът не дава индикации, че ще напусне при каквито и да е обстоятелства, но в Реал се подготвя "атака", с която Мората да бъде уверен, че неговото място е на "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички