Ювентус договори халф, който развинти отбора два пъти през есента?


Ювентус договори халф, който развинти отбора два пъти през есента?
Снимка: Guliver/GettyImages

3523 0

Ръководството на Ювентус вече работи по лятната селекция и по всичко изглежда е договорило ново попълнение за най-нестабилната зона на тима - халфовата линия. Няколко издания на Апенините обявиха, че "бианконерите" са договорили руския национал Алексей Миранчук от Локомотив (Москва). 

Италианският гранд се запозна отблизо с качествата на плеймейкъра, който изигра два много силни мача срещу отбора в Шампионска лига и беше най-добрият футболист на терена, когато двата тима кръстосаха шпаги, независимо че Ювентус спечели и двата мача (2:1 в двете срещи). И двата гола за "железничарите" бяха дело на халфа. 

Докато в Италия са убедени, че трансферът вече е договорен (макар и сума да не се споменава), то в Русия не смятат сделката за сключена. В същото време обаче потвърждават, че вече се водят преговори чрез агента на играча Габриеле Гиуфриди. 24-годишният атакуващ халф има 5 гола в 25 мача за руския национален отбор, като има договор с московския клуб до 2021-а година.

Междувременно в последните седмици се събра много напрежение в съблекалнята на Ювентус заради отношенията между Кристиано Роналдо и Маурицио Сари (какви мерки взеха двамата за намаляване на напрежението четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички