Ювентус без сериозни проблеми в Италия, Наполи и Лацио се измъчиха като гости


Ювентус без сериозни проблеми в Италия, Наполи и Лацио се измъчиха като гости
Снимка: Getty Images/Guliver

903 0

Днес се изиграха се още три мача от италианската Серия А! Ювентус нямаше особени проблеми срещу Дженоа, Наполи победи трудно Сампдория, а Лацио успя да прекърши Верона в самия край на мача.

Ювентус 3:1 Дженоа

"Старата госпожа" победи Дженоа с 3:1 и се доближи на една точка от втория в Серия А Милан. Още в 5-ата минута на мача Кулушевски вкара гол след хубава асистенция на Куадрадо. В 22-ата минута Кристиано Роналдо нацели лявата греда на Дженоа, топката попадна в Мората и той се разписа за 2:0. 

В началото на второто полувреме Скамака от гостите върна интригата в двубоя след гол с глава за 2:1. В 70-ата минута на мача Уестън Маккени сложи точка на спора, след хладнокръвен удар във вратата на Перин, оформяйки крайното 3:1!

Сампдория 0:2 Наполи

Наполи успя да запише важни три точки в борбата за Топ 4 след труден успех като гост на 10-ия в класирането Сампдория. Фабиан Руис изведе "небесносините" напред в резултата с гол в 35-ата минута. В 75-ата минута Мортен Торсби вкара гол за домакините, но той бе отменен с ВАР заради извършен фал в хода на атаката. В 87-ата минута Виктор Осимен вкара втори гол за Наполи, след като с прецизен удар прати топката в десния ъгъл на вратата и оформи крайния резултат - 2:0 за Наполи!

Верона 0:1 Лацио

Лацио срещна невероятна съпротива, но все пак успя да надделее над коравия тим на Верона! В 23-ата минута удар на Чиро Имобиле срещна лявата греда на домакините. Веднага в началото на второто полувреме Кайседо успя да вкара гол за Лацио, но той бе отменен заради нарушение след преразглеждане на атаката с ВАР. 

Сергей Милинкович-Савич се превърна в герой за своя тим, след като отбеляза красив гол с глава в 92-ата минута на мача. Така Лацио се доближи на 4 точки от четвъртото място, а дори има и мач по-малко от тима на Наполи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички