Симоне Индзаги е доволен от представянето на Лацио в Шампионска лига


Симоне Индзаги е доволен от представянето на Лацио в Шампионска лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

1249 0

Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги призна превъзходството на Байерн Мюнхен и коментира, че Лацио все още не е на нивото на подобни отбори:

"След загубата с 1:4 у дома имаше опасност да пострадаме сериозно в реванша, ако не бяхме подходили с правилната нагласа. Бих казал, че играхме добре и напускаме турнира с високо вдигнати глави. В групата не загубихме нито един мач. Съжаляваме само за това 1:4 от Байерн в Рим, но днес се справихме доста по-добре срещу шампиона на Европа.", каза Индзаги, след което призна, че баварците са друга класа:

"Знаехме, че има отбори, с които просто не можем да се мерим на този етап и Байерн е един от тях. Целта ни беше да се класираме за директните елиминации и го постигнахме. Байерн е на възможно най-високото ниво. Би било хубаво да се доближим до тях, но не трябва да забравяме, че Лацио беше извън Шампионска лига 13 години, а от 20 не беше преминавал груповата фаза. В този смисъл, направихме голям скок.", заяви откровено Симоне Индзаги.

"Нормално беше някои от футболистите да получат почивка, защото програмата ни е много натоварена и умората се усеща. Играем през три дни и ротациите са неизбежни. Като цяло имаме по-голям и по-балансиран състав от предишните сезони. Сега важното е да прогресираме по отношение на постоянството.", завърши бившият нападател.

Повече за самия мач четете в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички