Ултиматум за Жозе Моуриньо: Има 30 дни, за да спаси работата си в Рома


Ултиматум за Жозе Моуриньо: Има 30 дни, за да спаси работата си в Рома
Снимка: Getty Images

1240 0

Наставникът на Рома - Жозе Моуриньо, е получил 30 дни от ръководството на "джалоросите" да стегне отбора и ако това не се случи, то това най-вероятно ще бъде и край на работата му в италианската столица, твърди "GOAL".

Трудностите за Рома

Още: Интер нанесе историческа загуба на Монца в навечерието на Суперкупата на Италия (ВИДЕО)

Португалският мениджър може да е любимец на феновете, но бордът става все по-нетърпелив от липсата на резултати на терена. Въпреки че Специалния сложи край на 14-годишна суша за трофеи в клуба още през първия си сезон, печелейки Лигата на конференциите - две поредни шести места в Серия А не изпълниха голямата цел - класиране в Шампионска лига.

Жозе Моуриньо има 30 дни, за да се спаси в Рома

Ръководството на Рома се надяваше да стигне до европейския елит за сезон 2024/25, но катастрофалните първи пет месеца в лигата го накара да понижи очакванията си.

Смята се, че Моуриньо ходи по тънък лед и Франческо Балзани го е информирал, че мениджърът разполага с един месец, за да ги върне обратно в надпреварата за топ 4. Договорът му изтича през лятото и ако резултатите не са благоприятни, то може да му бъде отказано евентуално удължаване.

На Рома му предстои много трудно изпитание в следващия кръг на Серия А. "Джалоросите" ще се изправят срещу Милан на "Сан Сиро" и ще се нуждаят от задължителни три точки, ако искат да продължат борбата си за топ 4.

Още: Специалния отговори на въпрос за трудностите на Рома с: Не се казвам Жозе Хари Потър Моуриньо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички