Ужасяващ разгром в Серия А - голяма звезда от Мондиал 2022 бе премазана (ВИДЕО)


Ужасяващ разгром в Серия А - голяма звезда от Мондиал 2022 бе премазана (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1981 0

Феновете на италианския футбол станаха свидетели на исторически успех за Аталанта в местния елит, след като отборът за първи път вкара 8 попадения в мач от първенството. Това се случи при домакинството в Серия А на Салернитана, който бе разбит в късния неделен следобед на "Атлети Азури д'Италия". 

Впечатление прави, че "бергамаските" нямаха успех като домакин от средата на октомври 2022 г., когато за последно бе победен Сасуоло, след което последваха три поражения.

Трябва да се отбележи, че в състава на Салернитана след Мондиал 2022 бе привлечен колоритният Гилермо Очоа, който обаче не успя да се противопостави на противниковото нападение по най-добрия начин. 

Жереми Бога даде начало на головата фиеста след едва пет минути игра, но след още толкова Булайе Дуа изравни за гостите. Това обаче не попречи на домакините да вкарат още четири попадения само до края на първата част чрез Адемола Люкман от дузпа, Скалвини, Коопмейнерс и Хойлунд.

Трябва да се отбележи, че Очоа първоначално парира дузпата със спасяване в долния десен ъгъл на Коопмейнерс, но стрелялият добави и реализира. 

Люкман вкара второто си попадение в 54-а минута, а 120 секунди по-късно Кавилия се разписа за Салернитана. Сантана де Мораеш и Дзортея дооформиха разгрома с още две попадения за крайното 8:2.

Проследете всичко най-интересно от италианския футбол със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички