"Удавяне" в локвите в Салерно: "Молитвите" на Богинята не помогнаха - топ 4 в Серия А вече е мираж (ВИДЕО)


"Удавяне" в локвите в Салерно: "Молитвите" на Богинята не помогнаха - топ 4 в Серия А вече е мираж (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

558 0

Аталанта изненадващо загуби от новака в Серия А Салернитана с 0:1 като гост. Под проливния дъжд в Салерно теренът не бе особено благоприятен за игра, а Богинята сякаш вече изгуби шансовете си за класиране в топ 4 при ожесточената битка, която се води там.

Тимът от Бергамо е 7-и с 58 точки. Толкова има и Рома, а от другите конкуренти за трите места (извън Наполи) Милан има с три точки повече, Интер с пет, Лацио със седем, като всички изброени тимове са с мач по-малко.

Единственото попадение в срещата падна във втората минута от добавеното време, докато гостите усилено търсеха победата. Тогава Антонио Кандрева се разписа след асистенция на Пятек и мощен удар от границата на наказателното поле.

Преди това Аталанта така и не създаде някое 100%-ово голово положение, като гостите се отличиха с много слаб двубой. Дори най-сериозната ситуация за гол бе пред тяхната врата в 55-ата минута, когато Диа получи в наказателното поле и стреля малко над напречната греда.

Салернитана остава отборът с най-много равенства през първите полувремена из топ 5 първенствата на Европа през този сезон. Цели 15 сблъсъка от шампионата са виждали равенство на полувремето, когато Салернитана играе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички