Испански гранд взима без пари полузащитник, изиграл близо 300 мача за Юве


Испански гранд взима без пари полузащитник, изиграл близо 300 мача за Юве
Снимка: Getty Images/Gulliver

2919 0

Испанският гранд Виляреал се включва в надпреварата за подписа на свободния агент Клаудио Маркизио, твърди "Tuttosport". "Жълтата подводница" е проявила интерес към бившия полузащитник на Ювентус, който напусна отбора в края на миналия сезон, след като контрактът му с клуба изтече.

32-годишният полузащитник бе свързван с трансфер в Рома, но към момента руският Санкт Петербург изглежда основен фаворит за подписа на играча. Виляреал обаче са твърдо решени да си осигурят услугите на опитния полузащитник, за да подсилят своята средна линия.

Португалските колоси Порто и Бенфика също се "навъртат" около италианеца. "Жълтата подводница" обаче загуби за три месеца един от ключовите си халфове Сантяго Касерес, след като получи контузия, а това задължава мениджъра на тима Хавиер Кайеха да потърси подходяща алтернатива.

"Малкият принц", както е наричан в Италия, изиграва 294 мача с екипа на "бианконерите", реализирайки 33 попадения. Маркизио пристига в състава на "старата госпожа" през далечната 2005 година, за да се раздели с италианския колос в началото на това лято. Маркизио изиграва и над 50 мача с националната фланелка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички