Три дузпи, 4 гола и много драма белязаха "Сан Сиро" на Милан-Болоня (ВИДЕО)


Три дузпи, 4 гола и много драма белязаха "Сан Сиро" на Милан-Болоня (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3491 0

Милан и Болоня не се победиха на "Сан Сиро" в мач от 22-ия кръг на Серия А, завършвайки при резултат 2:2. "Росонерите" могат да се нарекат големите губещи в случая, след като пропуснаха две дузпи, а дошлият от Челси Рубен Лофтъс-Чийк се отчете с два гола в противниковата врата.

Милан и Болоня не успяха да се победят след голяма драма на

Развой на Милан - Болоня

Мачът стартира доста зле за домакините, които изпуснаха инициативата в началото. Болоня откри резултата в 29-ата минута, когато Джошуа Зиркзе беше на точното място в точното време, за да добави топката ниско до дясната греда за 1:0.

До края на първото полувреме страстите се повишиха и треньорът на Болоня - Тиаго Мота бе изгонен в 41', след като бе отсъдена дузпа за Милан. Оливие Жиру застана зад топката, но ударът му бе спасен от Лукас Скорупски.

В добавеното време обаче Милан изравни. Рубен Лофтъс-Чийк получи топката в наказателното поле от Давиде Калабрия и успя да вкара за 1:1.

Второто полувреме също бе доста интересно. В 74-ата минута бе отсъдена нова дузпа за Милан, която също бе пропусната, но този път от Тео Ернандес. Все пак, Лофтъс-Чийк отново бе на помощ и реализира, за да направи обрата пълен. Но това обаче далеч не бе всичко, тъй като Виктор Кристиансен бе съборен в наказателното поле от дебютанта Филипо Терачиано в 92'. Реферът се консултира с ВАР и отсъди дузпа за Болоня, която бе реализирана от Рикардо Орсолини, който оформи крайното 2:2.

Милан продължава да е трети с 46 точки, изоставайки с 5 от втория Интер, докато Болоня има 33 на седмата позиция - колкото шестия Лацио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички