Тоти с чудесен жест към фена, разплакан от головете му (ВИДЕО)


Тоти с чудесен жест към фена, разплакан от головете му (ВИДЕО)

1532 0

 Франческо Тоти предизвика радостно изригване на "Олимпико" в Рим, след като вкара два гола за обрата в мача срещу Торино.

Легендата на "вълците" стори това, три минути след като се бе появил на терена като резерва. Тоти разплака феновете с победния си гол за 3:2, но италианските медии се фокусираха върху един емоционално потресен запалянко, който плачеше като малко дете при победния гол на Франческо.

Сцената стана хит в Италия, след което дойде информация, че футболната икона се е погрижил разплаканият фен да получи сувенир, който да помни и пази до края на живота си. Капитанът е поискал клубът да му насрочи среща с привърженика от "Олимпико", на която е подарил на мъжа оригинална своя фланелка с подписа си.

"Не знам какво да кажа, беше огромна чест да разговарям с такава легенда. Той започна приключението си в Рома още преди да бъда роден. Горд съм, че израснах с него и че сега имах възможност да се запозная с човека, който има такова голямо значение в живота ми", заяви 22-годишният Алесио след срещата с идола си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички