Тифозите на Интер побесняха срещу Икарди: Сваляй лентата, клоун!


Тифозите на Интер побесняха срещу Икарди: Сваляй лентата, клоун!
Снимка: Guliver/Getty Images

1042 0

Тифозите на Интер от агитката в знаменитата трибуна "Курва Норд" на стадион "Джузепе Меаца" побесняха срещу най-добрия и най-скъп играч на "нерадзурите" Мауро Икарди. Заради пасаж от автобиографичната си книга капитанът разгневи сериозно най-ревностните фенове на клуба и те държат той да бъде лишен от лентата.

Икарди разказва как след загубата с 1:3 от Сасуоло през февруари 2015-та той и Фреди Гуарин единствени имали куража да се изправят срещу гневните от слабата игра тифози.

МАФИЯТА ИСКАЛА ДА СЧУПИ КРАКАТА НА ИКАРДИ

"Псуваха ме по всякакъв начин, но докато стоях пред тях едно от децата, които връщаха топките, ме помоли за фланелката. На пръв поглед можеше да ми е син, затова му дадох екипа си, а то бе толкова щастливо и се почувствах много приятно.

Обаче тогава изскочи един от феновете от агитката, взе фланелката от ръцете на детето и ми я замери. Аз просто побеснях, започнах да го псувам, как си позволяваше да прави подобно нещо с дете, и то само за да се изкара мъж пред другите от агитката.

По принцип в съблекалнята ме считаха за герой, защото се опълчих срещу един от лидерите на тези фенове. Казах му, че дори да са 100 души като него, ще им доведа точно 100 убийци от Аржентина и ще ги приключа", пише Икарди, с което пък разгневи въпросната агитка и тя сега иска той да не носи повече капитанската лента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички